СОРАБОТНИЦИ

Активности


UENPS конгрес
Шестти интернационален конгрес на UENPS (23-25 Ноември 2016) Прочитај повеќе

11822507_821852237930582_4030244540674827944_nНедела на доење
Заедно со Медела во август 2015год беше одржана Неделата на доење Прочитај повеќе

Работилница за неонатална реанимација
Одржана работилница од 10.03.2015 – 17.03.2015 год Прочитај повеќе

Редовен годишен состанок
Одржан е годишен состанок на 24 и 25.04.2015 (петок и сабота)  Прочитај повеќе

Контактирајте не

ЧЛЕНОВИ НА ОРГАНИЗАЦИЈАТА

Прим. Др. Весна Деловска

Прим. Др. Весна Деловска

Претседател

 

Прим. Др. Мери Калајџиева - Зип

Прим. Др. Мери Калајџиева - Зип

Технички секретар

 

Dr.William Miller

Dr.William Miller

Член

 

Dr. Ian Lee

Dr. Ian Lee

Член